Święta Bożego Narodzenia 2018
Święta Bożego Narodzenia 2018
Rodzinnych, spokojnych, wesołych i jakich sobie byście nie życzyli, świąt bożego narodzenia, trafionych prezentów i dużo szczęścia w nowym roku.
Zeby wum drożdże zawse do minus ctyry schodziły panocki i niewiasty zycy wójek ramzol
Zeby wum drożdże zawse do minus ctyry schodziły panocki i niewiasty zycy wójek ramzol
Re: Święta Bożego Narodzenia 2018
"Kochani tradycyjnie kasy chlania i ruchanie.
A nie jakiegoś pierdolenia o zdrowiu, szczęściu, pomyślności.
Jak jest kasa to jest pomyślność, jak jest ruchanie to jest zdrowie, a jak jest chlanie to jest szczęście.
Wesołych świąt."
A nie jakiegoś pierdolenia o zdrowiu, szczęściu, pomyślności.
Jak jest kasa to jest pomyślność, jak jest ruchanie to jest zdrowie, a jak jest chlanie to jest szczęście.
Wesołych świąt."
Po drogach jeździ masa świrów i psychopatów. Pędzą na złamanie karku, nie zważając na nic... Aż czasami trudno mi ich wyprzedzić.
https://www.alkoholeforum.pl
https://www.alkoholeforum.pl
Re: Wesołych Świąt Bożego Narodzenia
Ja życzę wszystkim dużo szczęścia, bo na Tytaniku zdrowie i kasę mieli ale szczęścia im zabrakło, zdrówka i pomyślności dla szanownego grona i ich rodzin
Wszystkim forumowiczom życzę spokojnych Świąt spędzonych w miłej, rodzinnej atmosferze przy suto zastawionym stole nie tylko wszelakim jadłem ale i własnymi wyrobami w postaci oraz smaczne pieczyste z własnych wędzarni.
Zdrowia zdrowia i jeszcze raz zdrowia. Bo jak bedzie zdrowie to bedzie siła do pracy chlania i ruchania jak to kolega kamil zacytował. Chorwackiej polityki pro społecznej ku zadowoleniu zainteresowanych i tańszego paliwa bo wszystko może potanieje.
To i ja życzę Wam wszystkiego naj....zdrowia dla.was i rodzin na te święta Bożego Narodzenia!
Zdrowych i spokojnych Świąt Narodzenia Pańskiego życzy Ziutek.
Mikołaja z długą brodą, gości z procentową wodą, kobiety gorącej w prezencie, prostej drogi na zakręcie. Tego i wiele innego życzę Wam ja
Najlepsze życzenia Zdrowych i Pogodnych Świąt Bożego Narodzenia dla Waszych bliskich
Najlepsze życzenia Zdrowych i Pogodnych Świąt Bożego Narodzenia dla Waszych bliskich
I Ja przyłączam się do takich życzeń
Zdrowia Zdrowia i jeszcze raz zdrowia, bo jak będzie zdrowie to będzie wszystko możliwe.
Szczęścia bo ono się zawsze przydaje
A reszta jakoś sama przyjdzie
Kochani wszystkiego co Wam dusza zapragnie.
kuchnie warszawa opinie