Aabratek
Re: Aabratek
Pewnie że zrobisz ale raczej dwie destylację zalecam, no i pochwal się jaki zbiornik średnica rury,olm....
Re: Aabratek
Rura 60.3 ocieplona keg 50l ocieplony i dwie grzałki po 2000w
Re: Aabratek
Może ja coś opiszę.
Keg 50L- 2 grzałki po 2KW
Katalizator 60,3 wypełniony sprężynkami CU
Kolumna 60,3 wypełniona zmywaki, zaślepione odbiór boczny wysokość 118cm
Głowica Aabratek
https://zapodaj.net/c2a0e683007b7.jpg.html
Keg 50L- 2 grzałki po 2KW
Katalizator 60,3 wypełniony sprężynkami CU
Kolumna 60,3 wypełniona zmywaki, zaślepione odbiór boczny wysokość 118cm
Głowica Aabratek
https://zapodaj.net/c2a0e683007b7.jpg.html
Re: Aabratek
Jak dla mnie pojęcie "Dobre" i "Bimber" to się gryzą
Dobry to jest tylko spirytus, reszta jest pijalnia.
Dobry to jest tylko spirytus, reszta jest pijalnia.
Po drogach jeździ masa świrów i psychopatów. Pędzą na złamanie karku, nie zważając na nic... Aż czasami trudno mi ich wyprzedzić.
https://www.alkoholeforum.pl
https://www.alkoholeforum.pl
Re: Aabratek
A czysta dębiona i polaris się nie gryzie? To takie chyba twoje widzimisie, taki smaczek jak cukierki miętowe z musztardą. Nie będę się tu rozpisywal nad wyższością /złożonością bimbru w porównaniu do jałowego wyniku rektyfikacji bo ile użytkowników tyle smaczków, a kolega wyraźnie pisze o destylacji
Re: Aabratek
Rozbiję na zdania, bo kolega chyba na bezdechu pisał po tych dwóch gotowaniach
Na przyszłość staraj się dzielić zdania, coby łatwiej było Cię czytać i w razie potrzeby udzielić odpowiedzi.
Witaj na tym zacnym forum.
Godne pochwały, bo to porządny sprzęt i wiele można na nim uczynić.
Tak
No to rzekłbyś coś o doznaniach po tych dwóch gonitwach, czy boisz się ust umoczyć w tym, co żeś uczynił?
Na przyszłość staraj się dzielić zdania, coby łatwiej było Cię czytać i w razie potrzeby udzielić odpowiedzi.
Re: Aabratek
Witaj powiem Ci że nawet nie było źle pierwsze tylko trochę piekło w buzi. A z drogiego gotowania wyszło jak dla mnie o niebo lepiej zapach ok smak jakby słodki. Niebawem będę miał możliwość spróbować od kogoś z dłuższym stażem wtedy będę miał jakieś porównanie do mojego trunkuPsotamt pisze: ↑02 lut 2021, 21:37Rozbiję na zdania, bo kolega chyba na bezdechu pisał po tych dwóch gotowaniachWitaj na tym zacnym forum.Godne pochwały, bo to porządny sprzęt i wiele można na nim uczynić.TakNo to rzekłbyś coś o doznaniach po tych dwóch gonitwach, czy boisz się ust umoczyć w tym, co żeś uczynił?
Na przyszłość staraj się dzielić zdania, coby łatwiej było Cię czytać i w razie potrzeby udzielić odpowiedzi.
kuchnie warszawa opinie