@astar100
Broń Boże, żebym Cię chciał Cię urazić. Trochę dumny z siebie to każdy jest ,jak robi coś dobrego i inni to potwierdzają.
Drożdży próbowałem kilkunastu rodzajów i wybrałem Moskva ze stajni Spiritfermu. Jak coś nowego się pokazuje to testuję. Jak dotąd nie zmieniam.
Poradnik w zaasadzie jest skierowany do początkującego. NA AD jest wspaniały opis by lesgo, ale czytanie i zrozumienie tego elaboratu dla początkującego może stanowić problem. A dla nauczycieli spod Trzcianki napewno. Stabilizacja to utrzymywanie takich parametów, jakie muszą być spełnione podzas odbioru gonu. Operator, który cały czas jest przy aparaturze jest w stanie je utrzymać regulując prędkość odbioru za pomocą zaworka precyzyjnego. Ja na OLM-ie mam 4 EZ/spust trzy stopnie tempa odbioru, nie ma problemu jeszcze dołożyć. Uznałem, że to mnie zadawala/, które rozwiązują te problemy.
Z innymi rzeczami zgadzam się w 100% i doceniam uznanie. :ohmaister
Rektyfikacja. Jak sobie zrobić spirytus.
Re: Rektyfikacja. Jak sobie zrobić spirytus.
Jam nie z soli ani z roli, jeno z wielu alkoholi.
Re: Rektyfikacja. Jak sobie zrobić spirytus.
Podpisuję się i ja pod tym . Posiadając kolumnę z dobrym wypełnieniem i jakieś pojęcie o prowadzeniu procesu można spokojnie uzyskać najwyższej jakości produkt. I nie potrzeba do tego sprzętu z najwyższej półki cenowej.
Nie mylić problemu z alkoholem z chwilowym brakiem pieniędzy na alkohol
kuchnie warszawa opinie